Wie ben ik?

Mijn naam is Marcia Kalsbeek,  gediplomeerd psychodynamisch therapeut en register hypnotherapeut. Na een moeilijk en zware periode toen ik begin 20 was, heb ik de "veilige" keuze gemaakt om een opleiding te volgen in de administratieve richting. Al lange tijd had ik het gevoel dat dit niet het werk is wat bij mij past. Na een bezoek aan een hypnotherapeut enkele jaren geleden raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de innerlijke kracht en het onderbewuste van mensen. In 2018 heb ik besloten het roer om te gooien en ben ik gestart met de 4-jarige opleiding tot psychodynamisch therapeut aan de Academie voor Psychodynamica.

Wat heb ik jou te bieden?

Als psychodynamisch en hypnotherapeut kan ik me goed inleven als je bijvoorbeeld niet zo lekker in je vel zit om welke reden dan ook, als je je onzeker voelt, het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn, last hebt van angsten of midden in een rouwproces zit. Ook ik heb hier een lange weg in bewandeld, en ben deze gevoelens allemaal tegen gekomen onderweg waardoor ik veel innerlijke onrust voelde. Dankzij de verschillende sessies die ik bij o.a. hypnotherapeuten en psychodynamische therapeuten heb doorlopen, kon ik veranderen hoe ik naar mijzelf kijk en dat geeft veel innerlijke rust. Dat is een groot cadeau dat ik jou ook gun!

Waar ligt mijn kracht?

Mijn kracht ligt in de aandacht, rust en liefdevolle warmte die ik geef tijdens onze sessies, zodat jij je helemaal op je gemak voelt om op zoek te gaan naar jouw innerlijke rust. Ik ben er voor jou.

 

Wanneer je de rust in jezelf kunt vinden, zul je veel dingen een plek kunnen geven...